“Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския съюз. Отговорността за съдържанието на настоящия документ се носи единствено от “Кимоно” ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се разглежда като отразяваща позицията на Европейския съюз”.

 

 

Пералното стопанство предлага услуги които ще подпомогнат увеличаването на Вашето свободно време и професионална грижа за вашето пране. В пералното стопанство за Вас се предлага индивидуално ползване на пералня и сушилня.

  Ето и няколко причини за да се възползвате от нашите услуги:

Удобство - всичко, което трябва да направите, е да оставите прането си и после да минете да ги вземете. При предварителна уговорка с Вас ние ще извършим и взимането и доставянето на Вашето пране. За това ще е необходима само да се обадите по телефона или да попълните нашата online заявка.
Защо да губите ценно си време в пране и гладене, когато можете да получите качество и удобство?

Професионализъм - специалистите имат необходимите познания, за да се погрижат за Вашето пране правилно.
Защо е необходимо да правите опити при домашни условия, когато можете да се доверите на специалист?

Дооформяне - благодарение на специално оборудване за гладене и професионалното дооформяне прането Ви придобива свеж вид. Което Ви спасява от прекарването на почивните си дни пред гладачната маса с горещата ютия в ръка.

Контрол – по време на процеса се осъществява качествен контрол от специалисти и преди да получите своето пране обратно то подлежи на проверка за уверение, че е достигнато желаното качество и потребител и изпълнител са доволни от постигнатите резултати.

Познания за материите - може би Вие знаете какво е вискоза, коприна или памук, но едва ли сте напълно наясно с всички останали разновидности и възможностите и изискванията които те имат при тяхното третиране.. Има множества платове и влакна, които специалистите трябва да познават, за да могат да се грижат правилно за дрехите, които получават. Всеки плат може да реагира по различен начин в зависимост от приложената обработка.

Перфектен външен вид - можете да имате изпрани и перфектно изгладени ризи, панталони или блузи, без да губите време у дома, а ежедневното Ви облекло ще изглежда прекрасно.

ПО ВРЕМЕ НА НАШАТА РАБОТА СЕ ФОРМИРАХА НЯКОЙ ТЕНДЕНЦИИ КОИТО БИХМЕ ИСКАЛИ ДА СПОДЕЛИМ С ВАС: Качественото и редовно почистване е гаранция за удължаване живота на Вашите облекла.

ЗА ТОВА Е ДОБРЕ:

•  Да уведомите приемчика за силно замърсени, износени, протрити или скъсани места от облеклото, които изискват по-специално внимание при обработка.

•  При необходимост да отстраните копчета, апликации и други аксесоари, които са лепени или са разтворими в перхлоретилен - това ще определи приемчикът в ателието. Ако не бъдат отстранени, рискувате качеството на услугата.

•  Ако по Вашите дрехи има петна, особено ако са с неясен произход, не се опитвайте да ги отстраните на ръка. Много от тях при контакт с водата се фиксират и след това може и да не е възможно да бъдат почистени. Затова най-напред трябва да се третират по химически начин.

•  Не се опитвайте да перете сака, връхни дрехи и др., защото има опасност да се свият или деформират. Изобщо - всичко, което се съмнявате, че може да се повреди с пране (покривки, калъфи, шалтета) - ползвайте химическо чистене.

•  Да проверите дали химическо чистене е допустимо за Вашата дреха - това трябва да е обозначено на етиката й. При липса на такъв знак почистването се изпълнява без гаранция, като фирмата не носи отговорност за качеството на услугата.

•  Ако имате съмнения относно коректността на производителя и верността на обозначенията за пране и почистване на облеклата - в ателието ни за химическо чистене ще Ви посъветват как да се отнасяте с конкретната дреха. На всяка дреха преди да се обработи се правят необходимите тестове на подгъв или резервно парче от същата материя.

•  Почистете зимните дрехи преди да ги приберете за летните месеци. Така по-лесно ще бъдат отстранени замърсяванията по тях, отколкото ако направите това наесен, когато ще ги ползвате отново. Химическата обработка ви гарантира и запазването им от молци.